Lees de ervaring van cliënten van Psycholoog Apeldoorn

Ik heb een aantal cliënten gevraagd om iets te schrijven over de therapie die ze bij mij gevolgd hebben.

5/5
“Door jouw heldere en zorgvuldige benadering hebben wij onze relatie nieuw leven kunnen inblazen. We praten weer respectvol met elkaar en hebben er weer zin in.”
4/5
“Ik heb veel tegenslagen gehad in mijn leven. Ik kon nergens meer positief naar kijken en had ook bijna geen energie over voor de normale dingen. Jij hebt geduldig naar me geluisterd en vragen gesteld waardoor ik anders naar de dingen ben gaan kijken. De pech die ik had, is niet weg. Maar ik ga er anders mee om en heb nu ook ruimte voor plezier.”
5/5
“Ik heb zoveel aan je gehad Ingrid, vooral het inzicht in mijn familie, mijn jeugd en alle ellende die daar was. Ook je liefdevolle aandacht en begrip hebben me laten zien wie ik ben en vooral wil zijn. Gericht op nu ben ik en leef niet of nauwelijks meer in het verleden. Voorbij. Ik kom zeker bij je terug voor mijn volgende stap want die wil ik over niet al te lange tijd gaan maken. Love.”
5/5
“Ik had het niet beter kunnen treffen Ingrid. Zo veel geduld, aandacht, en ‘draagkracht’. Ik geniet er nu van en zal het anderen laten weten. MOOI.”
5/5
“Ik hield niet van mezelf en aandacht voor mij al helemaal niet en dan al die tranen ook nog. En het gekke is dat ik er nu ook af en toe om kan lachen zoals we ook wel eens samen deden. Dat heeft me wel laten inzien (en voelen) dat gevoelens en emoties er mogen zijn. De ene keer goed en de andere keer anders. Niet minder, zei jij altijd, maar anders. Ik voel dat nu en kan er ook mee omgaan. Het voelt zoveel steviger. Dank daarvoor en voor al je geduld.”
5/5
Dank je wel Ingrid dat ik mijn verhaal heb kunnen doen, dat je hebt geluisterd, wat ik na al die jaren zo hard nodig had. Zo weinig mensen voelen echt dichtbij. Jij wel. Mag ik je nog laten weten hoe ik verder ga?”
4/5
“Je liefde, wijsheid en oprechtheid hebben me veel gedaan en opgeleverd. See you.”
5/5
“Ik zou een lang verhaal kunnen schrijven maar dat ga ik toch maar niet doen. Dan doen we de therapie over ……ha ha en soms was het zo pittig dat ik blij ben dat ik er doorheen ben. Dat ik echt heb mogen zien wat ik moest zien, mijn leven tot nu toe maar ook het grappige daaraan, het pijnlijke, de shit.  Ik voelde altijd dat ik er mocht zijn, verdrietig of boos of blij, maakte niet uit, je was er gewoon.  Dag lief mens.”
5/5
“Je bent een lief mens, het voelt goed en stevig bij jou . Ik kom terug en wanneer…..je weet nooit.”
5/5
“Het was heel vaak niet makkelijk voor mij maar ik voel dat je me hebt ‘gedragen’. Klinkt soft maar zo voel ik het niet. Voordien was ik vooral met mijn hoofd bezig en nu heb ik veel meer wat ik kan gebruiken. Soms nog lastig (dat gevoel) om het ook toe te laten. Fijn dat ik bij jou mocht leren!”
Show More

Heb je nog vragen of wil je meer weten over Psycholoog Apeldoorn? Bel mij gerust voor een afspraak of stuur een email.