Psycholoog Apeldoorn

Over Ingrid Wijnands

Ik help je jezelf beter leren kennen, met je onzekerheden, je angsten en de patronen waarin je rond draait. We doen het samen: ik laat je zien hoe het anders kan, en wat je daaraan zelf kunt doen. Je voelt wat loslaten voor je kan betekenen en hoe je je eigen sterke benen weer kunt voelen.

Studie en specialisatie

Dat ik psychologie ging studeren was al vrij snel duidelijk. Na die opleiding was me vooral duidelijk hoeveel meer ik nog wilde leren en weten. Ik werkte als therapeut en trainer en volgde specialisaties in Psychodrama, Gestalttherapie en Groepsdynamica.

Ervaring

Alle therapieën en methoden die ik hanteer, heb ik zelf ondergaan. Ze zijn belangrijk geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat jij meemaakt in een behandeling is mij vertrouwd, zowel de opluchting als de pijn die het kan geven. Ik weet dat een probleem beter hanteerbaar wordt, wanneer je goed in de spiegel kijkt.
Zo kun je afscheid nemen van het verdraaide beeld dat jij zelf en anderen van jou hebben gemaakt.

Ik weet ook dat het niet makkelijk is om toe te geven dat er iets met je aan de hand is. Dat je vaak flink je best moet doen om eruit te komen en een goed resultaat te halen.

Ingrid

Heb je nog vragen of wil je meer over mij weten? Bel mij gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Apeldoorn.