Tarief en vergoeding van de therapie bij Psycholoog Apeldoorn

Een afspraak duurt 60 minuten en kost € 110 (inclusief BTW). Relatietherapie kost € 135 euro (inclusief BTW) per afspraak. Op verzoek kan een afspraak langer duren dan een uur. Dan breng ik een aangepast tarief in rekening.

Praktisch

Hebben we afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je begrijpt dat ik anders administratiekosten in rekening moet brengen.

Stem het af met je verzekeraar

Als je wilt nagaan of je in aanmerking komt voor vergoeding voor mijn therapie, controleer dat dan zelf bij je verzekeraar. Het verschilt per verzekeraar en hangt ook af van de vraag of je de ‘juiste’ aanvullende verzekering hebt afgesloten. Op de site van het NVPA, een beroepsvereniging waarbij ik aangesloten ben, staat een actueel overzicht. Maar bovenal geldt: Stem het goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

>Omdat ik PSYCHOLOOG NIP ben, kom je in aanmerking voor vergoeding van 5 consulten (met een eigen bijdrage) bij de verzekeraars van de UVIT groep, Univé, VGZ en IZA, Trias en IZZ. Via hun site of door te bellen met hun klantenservice kun je meer informatie krijgen.

Bij mij betaal je altijd per pin en je stuurt je betalingsbewijs op aan de verzekering voor (gedeeltelijke) teruggave.

Contact

Als je nog vragen hebt over de vergoeding, of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: bel of mail mij via praktijk Psycholoog Apeldoorn.